Gedeeld verblijf

Een chambre d’hôtes is een kamer bij een gast thuis, met of zonder ontbijt, en meestal met geen andere ruimte dan de slaapkamer en de badkamer.

Gedeelde ruimte

    We hebben gekozen voor maximaal comfort en volledige uitrusting: we hebben een duplex gebouwd die communiceert met ons huis, en bieden je een aparte ingang en een woonkamer die helemaal voor jou is gereserveerd.

    Deze ruimte, gereserveerd voor gasten in onze 2 slaapkamers, wordt gedeeld en bevat een volledig uitgeruste keuken (oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, servies, kookplaat, enz.), een eettafel en een woonkamer met een pelletkachel om de winteravonden op te warmen! Een overdekt buitenterras breidt de leefruimte uit en is populair in alle seizoenen.

    We serveren hier ontbijt en je kunt het gebruiken om je eigen ontbijt klaar te maken.

    Hier vind je ook alle informatie die we voor je hebben samengesteld: kaarten en wandelroutes, boeken over de regio, goede adressen…

    Tip: heb je liever een huis dat alleen voor jou is, alleen, met z’n tweeën, met je gezin, collega’s of vrienden? Boek onze 2 slaapkamers en de accommodatie wordt een gîte voor maximaal 4 personen!