De paarse kamer

De parel aan de kroon van Chambre Mauve is het balneotherapiebad, waar je een ontspannend bad kunt nemen om de stress van de dag weg te spoelen. Laat je meevoeren door de voordelen van hydrotherapie in een intieme en elegante omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of gewoon op zoek bent naar rust, de Chambre Mauve is een heiligdom van welzijn waar elk moment een uitnodiging is om te ontspannen.

De mauve kamer heeft een wellness-sfeer, met de badkamer geïntegreerd in de slaapkamer en uitgerust met een zeer comfortabel bubbelbad met dubbele rugleuning! Ontspanning gegarandeerd dankzij 3 massageniveaus en de gedempte sfeer van de LED-verlichting die in het bad is geïntegreerd. Met schuifdeuren kun je de badkamer afsluiten, die ook een wastafel en douche bevat, terwijl het privétoilet gescheiden is van de badkamer. De faciliteiten van de kamer worden gecompleteerd door een smart-tv, een bureau, een eigen terras …

Badhanddoeken en beddengoed zijn natuurlijk aanwezig.

Reservering

Check-in 17:00
Check-out 12:00
+ 12,00 / dag
- Gratis
- Gratis
- Gratis
- Gratis

Informatie over onze tarieven

  • Prijs per nacht voor 1 tot 2 personen: €110 incl. btw.
  • Maximaal 10 nachten.

Opties

  • Ontbijt: €12 incl. btw
  • Privé spa verhuur: €140 / 2 uur en 2 personen, boek je sessie “hier “.
  • Verhuur van elektrische fietsen: stuur ons een e-mail om een reservering te maken tijdens je verblijf (betaling ter plaatse).