Over Valcaprimontoises

We hebben het altijd op prijs gesteld dat we tijdens onze reizen werden verwelkomd door de lokale bevolking …

Als liefhebbers van onze streek was het niet meer dan logisch dat we een bed & breakfast-project ontwikkelden in ons eigen huis, en nu is het onze beurt om de geheimen met onze gasten te delen.

Onze twee gastenkamers zijn ontworpen om je een onvergetelijk verblijf te bieden. In het seizoen heb je gratis toegang tot ons zwembad en onze ruimte op de begane grond, met een lounge, volledig uitgeruste keuken en een gemeenschappelijke tafel, is exclusief gereserveerd voor onze gasten.

De woonkamer wordt verlengd met een overdekt terras en elke slaapkamer heeft een eigen terras. Voor absolute ontspanning is de mauve kamer uitgerust met een balneotherapiebad met dubbele rugleuning, met een gedempte sfeer dankzij de LED-verlichting en gegarandeerde ontspanning.

Een privéspa alleen voor jou

In de tuin naast het zwembad wacht je een ruimte die volledig gewijd is aan welzijn. We kunnen tot 6 personen onderbrengen in onze privé-spa, die kunnen profiteren van onze kwaliteitsuitrusting: traditionele Finse sauna, infraroodsauna, houtgestookte buitensauna, stoombad en nordic bad, buitenjacuzzi, enz. verwarmd met hout. Bekijk ons boekingsschema voor deze ruimte, die beschikbaar is als optie voor onze gasten en voor degenen die alleen naar ons komen voor een tijdloze ontspanningssessie.

Bezoek de regio op de fiets

Steeds meer mensen beginnen met fietsen en het is een fantastische manier om zich te verplaatsen, zowel om te sporten als om te winkelen! We zijn gevallen voor de elektrische fietsen van het Franse merk Moustache, die door hun fans ‘lachende machines’ worden genoemd. Je kunt ze bij ons huren per dag, in stadsversies voor de stads- of Ravelroutes, en mountainbikes als je de voorkeur geeft aan paden en bossen.

Zwembad

Toegang tot een niet-privé zwembad

Privé spa

Geniet van een privé spa

2 gastenkamers

Kies uit onze twee gastenkamers

Elektrische fietsen

Huur een van onze elektrische fietsen en maak een ritje door de vuurstad.

Gratis en gemakkelijk parkeren

Parkeer je op het terrein of in een gemakkelijk toegankelijke straat?

WIFI-verbinding

Profiteer van de gratis WIFI-verbinding

Rookvrije kamers

Om de lucht gezond te houden, zijn alle kamers rookvrij.

Ontbijt

Wil je genieten van een goed ontbijt zodra je opstaat? Het is mogelijk voor Valcaprimontoises

Toegankelijkheid

Auto

2 km van de afrit van de snelweg Chênée – Chaudfontaine

Bus

Route 38 naar Herve, Battice, Thimister, Aubel en Plombières

Winkels

Er zijn veel winkels in de buurt

Ontdekkingen

Gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden in de regio (Château des Thermes, Chocolaterie Galler, wandelpaden, etc.)